ELÄMYSVALOKUVAUS


Reilu satavuotias torppa nököttää mäen päällä. Sen pihapiirissä on kymmenkunta rakennusta ja aika on pysähtynyt viime vuosisadalle. Harmaa lauta, hirret, vanhat työkalut ja esineet toimivat taustana pihapiiriin marssineille piioille ja rengeille, karjakoille, paremmalle väelle. Valokuvattavat pääsevät aikamatkalle entisajan tunnelmiin pukeutumalla vanhanajan vaatteisiin.

Pihapiiri toimii isona valokuvastudiona ja täällä voit kuvauttaa itsesi menneen ajan henkeen, morsiamena, sensuellina naisena tai ihan mitä sitten keksitkin. Otetaanko kuvia prinsessankammarissa, kievarissa, naima-aitan rappusilla vai juostaanko mieluummin pitkin metsiä ja koiranputkipeltoja? Vaatteita ja kuvausrekvisiittaa löytyy moneen lähtöön, sekä talvi-että kesäkuvauksiin, miehiä ja lapsia unohtamatta.

Haluan voimaannuttaa ihmisiä antamalla heille aikaa ja elämyksiä. Otan valokuvia, joissa on tarina takana. Keskustelen kuvattavien kanssa, keitämme kahvia, luen heille runojani, meillä ei ole kiire minnekään. Sain palautetta työstäni, “Sie lumoat ihmisiä sun paikalla, sun silmillä, sun kuuntelevilla korvilla, läsnäololla…. ja jokainen on sieltä lähtiessään vähintään yhden sirpaleen verran eheämpi “.

Valokuvasessiot kestävät useamman tunnin, sillä näitä ei tehdä kiireellä ja hosumalla. Laita viestiä tai soittele, niin katsotaan sinulle sopiva päivä.

Ps. Lahjakortteja löytyy kaikkien allaolevien kuvauksien lisäksi myös lapsille.

Wanhan ajan valokuvaus

Wanhan ajan valokuvauksessa pääset seikkailemaan hienona naisena/miehenä vai miellyttääkö piika/renkimeininki enemmän? Vaihdamme useamman vaatekerran ja torpan pihapiiristä löytyy taustaa ja rekvisiittaa joka lähtöön. Kun puet “roolivaatteet” päällesi, sinun sisälläsi herää asumaan jokin aivan muu henkilö. Tule ottamaan selvää, kuka sieltä haluaa päästä ihmisten ilmoille.

Kuvaussessio kestää useamman tunnin, virkistäydymme toki kaffikupposen äärellä välillä, että jaksamme taas jatkaa aikamatkalle menneeseen. Kuvia saat 50-100 kpl ja lataan ne käsittelyn jälkeen sinun tuomallesi muistitikulle ja postipoika tuo sinulle mukavaa postia kotvasen kuluttua. Valokuvauksen hinta alkaen 300 €.

evaat

Pin Up-valokuvaus

Asuuko sisälläsi Pin Up-nainen? Tule kokeilemaan ja hulluttelemaan torpalle. Vanha imuri, puhelin, radio ja suloinen keittiö, ulkokuvauksissa mopo voi karata käsistä.

Neljä käsiteltyä kuvaa digitaalisena versiona 190 €.

_riitan-army-look

Sensuelli nainen-valokuvaus

Haluaisitko nähdä itsesi sensuellina naisena?

Kuvaan hyvällä maulla myös hieman rohkeampia kuvia naisista kauniissa alusasuissa, korseteissa, yöasuissa. Kyllä se kaikki kauneus, joka on lähellä omaa ihon pintaa voi kyllä tulla pikkaisen esillekin.

Neljä käsiteltyä kuvaa digitaalisena versiona sähköpostiin lähetettynä 190 €.

 

lulu sensuellia

Ole oman elämäsi morsian

Jäikö kauniit morsiuskuvat ottamatta vai oletko ikuinen sinkku, joka haluaisi pukeutua morsiameksi?

Ei hätää, torpalla voit olla oman elämäsi morsian. Pukeudutaan morsiusasuun, käydään prinsessankammarissa laittautumassa kauniiksi ja otetaan kauniita kuvia ympäröivässä luonnossa. Kaffitellaan vähän fiinimmistä kupeista ja laitetaan elämä makeaksi. Kaaso tietysti mukaan kuvauksiin. Torpalla on yli  20 morsiusasua ja tuunaamalla saadaan vaikka mitä aikaiseksi.

Kuvausaika noin kolme tuntia. Reilu satsi kuvia digitaalisena versiona. Hinta alkaen 190 €.

juhannusmorsio